16 Ekim 2008 Perşembe

Lacivert'te bir akşam için birkaç yıl daha beklemek lazım sanırım.

Ersan Özer'in dışarıya sızdırdığı ve Selçuk Hoca'nın yorum yaptığı şu ve şu konulu makaleleri okudum. Meraklısına (internetten geçinmeyi hedefleyen) ikisini de ekibime özellikle ikincisini okumasını tavisye ediyorum.

e-bizim için heyecan verici şeyler. Bizim sektör abilerimiz bu konuyla ilgili avrupalı yatırımcılarla, boğazın yüzük taşında bir akşam yemeği yiyip sektörümüze yapılması muhtemel yatırımları konuşuyorlar. Bu da tabii bizim motivasyonumuzu artırıyor.


Verilerin cımbızla toplandığı bir piyasada, bu gibi gelişmeler bizim için altından kıymetli. Nereye ulaşmamız gerektiği artık yavaş yavaş belli oluyor. Biraz şanslıyız ki artık balta girmemiş bir ormanda ilerliyormuşuz gibi hissetmiyorum, birileri ince de olsa ormanda bir yol açmaya başladı :) O patikayı açan olamasak da erken farkeden biri olmak heyecan verici. Belki biraz daha da güvenli.


Yine de Lacivert'te keyifli, üstelikte karlı bir akşamın hayali bile güzel. Sanırım bu hızda büyürsek, ve ölmez de dayanırsak üç beş yılda elimize geçebilecek bir fırsat işte.


O zamana kadar biz buna yakın bir keyfi anca hanımla evlilik yıldönümümüzde felan giderek yaşarız herhalde... Onun da, keyfi kadar masrafı olur :)



Hiç yorum yok: